20201020 21101Burgemeester Bezuijen probeert in de eerste weken van zijn burgemeesterschap in Zoetermeer zo veel mogelijk de stad te leren kennen. Zo gaat hij op bezoek in de verschillende wijken en neemt een kijkje bij vele organisaties. Dinsdag schoof de burgemeester aan bij de redactie van Zoetermeer Actief.

Dinsdagochtend is altijd de vergadering voor de vrijwilligers van Zoetermeer Actief op het Stadhuis-Forum. De redactie bespreekt samen de week en verdeelt de komende artikelen over de vrijwilligers. Door het coronavirus zaten de meeste redactieleden nu echter thuis achter de laptop, maar via een online vergadering konden zij toch ook kennis maken met de nieuwe burgemeester van de stad. Het dagelijks bestuur van de stichting Rond Zoetermeer Actief, Mark Neijssel, Rita Soutendijk en Monica Lausberg, was wel aanwezig en vertelde de burgemeester over de passie van Zoetermeer Actief: het nieuws brengen voor Zoetermeerder, door Zoetermeerders.

Michel Bezuijen was verrast te horen hoe veel vrijwilligers voor en achter de schermen meehelpen aan het publiceren van het nieuws over Zoetermeer. “Wat bijzonder dat jullie dit als niet-commerciële stichting doen, met vele vrijwilligers. We gaan zeker vaak contact hebben de komende tijd.”

-advertenties-

-goede doel-