pingOp de Dutch Tech Campus, aan de Werner von Siemensstraat komt een gloed nieuw distributiecentrum met een oppervlakte van 3350 m². Dit centrum moet in de zomer 2021 in bedrijf worden genomen.

Het bedrijf PingProperties laat weten dat zij een stand-alone distributiecentrum gaat bouwen voor het bedrijf Topcon Europe Positioning. Dit bedrijf biedt een scala aan producten om werkprocessen van bedrijven efficiënter te laten verlopen in de (land)bouw en infrastructuur.  Het distributiecentrum, met kantoorruimte, zal een oppervlakte 3350 m² hebben. Hierbij is rekening gehouden met parkeerplaatsen voor werknemers en klanten.

 PingProperties zegt hierover: "De Dutch Tech Campus is een duurzame campus voor bedrijven gericht op technologie, ICT en logistiek. Bedrijven op de campus kunnen gebruik maken van gemeenschappelijke faciliteiten, kennis delen en samenwerken. Het huidige complex bevat 13 hectare met daarop 10 gebouwen verdeeld over kantoorruimte en hoogwaardige bedrijfs- en productieruimte met een totale vloeroppervlakte van 42.000 m² vvo en een ontwikkelpotentie van 36.000 m²."

 

Foto: PingProperties

-advertenties-

-goede doel-