20201001 20922

Joke Mos en Robin Paalvast hebben alvast gestemd op Zoetermeer als Beste Bibliotheek van Nederland 

Bibliotheek Zoetermeer is genomineerd voor de jaarlijkse verkiezing Beste Bibliotheek van Nederland. Om te winnen, zijn stemmen nodig van zoveel mogelijk Zoetermeerders. De verkiezing wordt online gehouden, stemmen kan dan ook via de pc of mobiel.


20201001 20916Joke Mos, directeur van de Bibliotheek Zoetermeer, is trots op de nominatie: “Er zijn vijf bibliotheken genomineerd voor deze verkiezing en daar zijn wij er één van! Dat is al heel bijzonder, maar nóg mooier is het natuurlijk als we winnen. Daarom hopen we dat zoveel mogelijk Zoetermeerders op ons willen stemmen!”


Ook wethouder Paalvast is zeer te spreken over de bibliotheek: “De bibliotheek in het Forum is echt de huiskamer van de stad! Iedereen, van jong tot oud, ontmoet elkaar hier en kan leuke activiteiten doen. Zij staan letterlijk in het middelpunt van de stad.”


De hoofdvestiging van de bieb in het Forum heeft iedereen wel iets te bieden. Het is een plek waar mensen elkaar ontmoeten, een plek om te lezen en te leren, om hulp te krijgen bij dingen waar je zelf niet uitkomt en ook een plek waar je leuke
dingen kunt doen. Veel Zoetermeerders hebben zelf initiatieven ontwikkeld, zoals een leesclub of poëziebijeenkomst, waar de bibliotheek ruimte voor biedt.

 

Stem op de Bibliotheek van Zoetermeer


Tussen 1 oktober en 1 november kun je stemmen op de Zoetermeerse Bibliotheek op www.bibliotheekblad.nl

-advertenties-

-goede doel-