IMG 20200708 WA0011IMG 20200708 WA0009Het Forum Café van Bibliotheek Zoetermeer en Museum de Voorde hebben deze zomer een gezamenlijk terras op het Stadhuisplein. De hele zomer kun je heerlijk op het zonnige terras zitten, lunchen, lekkere drankjes drinken terwijl kinderen aan allerlei leuke activiteiten kunnen deelnemen.

Wethouder Robin Paalvast opende het gloednieuwe terras woensdagmiddag 8 juli. Het terras is van dinsdag t/m zondag geopend van 12:00 – 17:00 uur. Het Forum Café zal de bestellingen van klanten gaan verzorgen, maar klanten kunnen ook bestellen bij de bakfiets bar op het terras. Er is een speciaal zomermenu vol met verkoelende waterijsjes, een kids combo menu, gezonde wraps en fruitige smoothies.

 

ForumKids VakantieLOL op het terras

De hele zomervakantie lang zijn er wekelijks leuke activiteiten voor kids te beleven. Zo is er iedere woensdag Zomerlezen, maak je je eigen kunst op de Art-Labs-middagen, leer je vloggen en speel je de hele zomer lang spelletjes op het terras. Het hele programma is hier te vinden: www.bibliotheek-zoetermeer.nl/nieuws/zomerterras

-advertenties-

-goede doel-