2becoolJe bent een jonge mantelzorger wanneer je opgroeit in een gezin waarin iemand ziek, verslaafd, in de war of beperkt is. Dit kan een broer of zusje zijn, maar ook een van de ouders. Jonge mantelzorgers krijgen van de gemeente Zoetermeer een een Bol.com bon als extra waardering.

Jonge mantelzorgers helpen in het huishouden, bij de opvoeding of op een andere manier om het thuis draaiende te houden. Vaak vinden zij dat zelf heel gewoon, maar eigenlijk is het heel bijzonder vindt 2Be Cool. Zij geven elke jonge mantelzorger tussen de 8 en 18 jaar in Zoetermeer een Bol.com bon toegestuurd om zelf te besteden aan hobby, speelgoed, accessoires of gadgets. Aanmelden kan via www.2becool.nl . Wie vragen of zorgen heeft kan ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of appen naar 06 2729 1464.


Voorgaande jaren werd altijd een bioscoopbon voor 2 personen uitgegeven als waardering voor jonge mantelzorgers. Nu is er vanwege de corona-maatregelen gekozen voor een cadeaukaart van bol.com.

-advertenties-

-goede doel-