rechtswinkel vrijwilligersJe recht niet gekregen? Vragen over juridische zaken? De Rechtswinkel Zoetermeer staat mensen bij met allerlei juridische vragen en problemen. Elke maand plaatsen we op Zoetermeer Actief een column van de Rechtswinkel, deze week over Incassokosten.

rechtswinkel vrijwilligersJe recht niet gekregen? Vragen over juridische zaken? De Rechtswinkel Zoetermeer staat mensen bij met allerlei juridische vragen en problemen. Elke maand plaatsen we op Zoetermeer Actief een column van de Rechtswinkel, deze week over Kopen via internet.

rechtswinkel vrijwilligersJe recht niet gekregen? Vragen over juridische zaken? De Rechtswinkel Zoetermeer staat mensen bij met allerlei juridische vragen en problemen. Elke maand plaatsen we op Zoetermeer Actief een column van de Rechtswinkel, deze week over ontslagbescherming.

rechtswinkel vrijwilligersJe recht niet gekregen? Vragen over juridische zaken? De Rechtswinkel Zoetermeer staat mensen bij met allerlei juridische vragen en problemen. Elke maand plaatsen we op Zoetermeer Actief een column van de Rechtswinkel, deze week over oplichting bij aankoop rijlessen.

MZ winkelcentrumWinkelcentrum Meerzicht deelt de hele zomer elke week prijzen uit in de ‘Zomerloterij voor de thuisblijvers in Meerzicht’. Vanaf 20 juli t/m 28 augustus krijgt iedere klant bij aankopen in het winkelcentrum een kans in de loterij.

Dorpsstraat_50In Zoetermeer staan vele gebouwen die in de loop der jaren een andere functie hebben gekregen. Vraagt u zich wel eens af wat er vroeger ook al weer in dat ene gebouw zat? In deze serie nemen we een aantal van deze historische panden onder de loep. Vandaag het Postkantoor in Dorp.

julianalaan_13In Zoetermeer staan vele gebouwen die in de loop der jaren een andere functie hebben gekregen. Vraagt u zich wel eens af wat er vroeger ook al weer in dat ene gebouw zat? In deze serie nemen we een aantal van deze historische panden onder de loep. Vandaag de Dokterswoning aan de Julianalaan in Dorp.

cultuur terrasMuseum De Voorde, Bibliotheek Zoetermeer en het Forum Café realiseren op het Stadhuisplein een cultuur-terras genaamd Zomer in het Hart. In de zomervakantie zijn alle Zoetermeerders welkom om te genieten van het terras met catering en programmering voor kinderen, ouders, verzorgers en grootouders.

keti kotiDe plechtigheid Keti Koti moest dit jaar sober gehouden worden. Slechts enkele genodigden kwamen samen om de slachtoffers van slavernij te herdenken en de 'bevrijding van de ketenen' te vieren. Voor deze gelegenheid droegen veel genodigden witte kleding ten teken van rouw.

wzh oosterheem mapsWZH Oosterheem laat op het eerdere bericht op Zoetermeer Actief over de coronabesmettingen in het zorgcentrum weten dat het aantal besmettingen terugloopt. Woordvoerder Mandy Lagendijk: “De piek is gelukkig nu voorbij, het aantal mensen dat besmet is, loopt vanaf half juni terug.”

-advertenties-

-goede doel-