Stage kitchen en café, het restaurant gelieerd aan het stadstheater, is vanaf 1 juni weer geopend. Na de persconferentie van 19 mei  is er groen licht voor restaurants om hun deuren weer voorzichtig te mogen openen.

STAGE opent haar deuren
Er wordt door Stage kitchen en café alles aan gedaan om iedereen een zo fijne en veilig mogelijke ervaring te bieden. Naast de richtlijnen van de landelijke overheid die door het restaurant worden opgevolgd, worden er diverse maatregelen genomen om de veiligheid van de gasten en medewerkers te waarborgen.

In het restaurant geldt tot 1 juli een maximum van 30 gasten. Op het terras geldt geen limiet. De tafelschikking is aangepast om 1,5 meter afstand te bewaren. Voordat de gasten plaats nemen aan tafel vraagt het restaurant om de handen te desinfecteren. Daarnaast zijn er verschillende looproutes in het restaurant aangelegd en wordt er gebruik gemaakt van uitserveertafels om de afstand van 1,5 meter te kunnen garanderen. Op de hoek van iedere tafel is een QR code geplaatst waarmee je als gast de menukaart op je eigen telefoon kunt bekijken.

Iedereen is van harte welkom, als je vrij bent van verkoudheid en andere symptomen van corona, om plaats te nemen in het restaurant of op het zonnige terras. Reserveren is verplicht en kan via de website van het restaurant.

Openingstijden:
1 tot 7 juni: dagelijks van 11.00 - 20.00 uur
Vanaf 8 juni: woensdag tot en met zondag 11.00 - 20.00 uur

-advertenties-

-goede doel-