Zovanhetland logoZoetermeer Actief spreekt met ondernemers die net voor de coronacrisis van start waren gegaan of die juist door de coronacrisis een nieuw bedrijf zijn gestart.

Vandaag spreken we met Erik Kettenis over zijn nieuwe bedrijf Zovanhetland.com.

Eerst even kennismaken met de man achter het bedrijf

Ik ben Erik Kettenis, eigenaar van bedrijfsmakelaardij Business Connect. Via mijn bedrijf verhuur ik winkelruimtes en horecapanden in Zoetermeer en omstreken.

Wat is de reden dat je een nieuw bedrijf bent gestart?

Door de coronacrisis worden er op dit moment wat minder panden verhandeld wat mij de ruimte heeft gegeven om na te denken over nieuwe business mogelijkheden. In mijn netwerk zijn meer bedrijven die op dit moment een daling in hun omzet zien. Zo heeft een kennis van mij, Marvin Wijnants, een cateringbedrijf (Cater&Co) dat zich voor een deel richt op partycatering. Nu ben ik in mijn vrije tijd ook graag bezig met koken en dat bracht mij op het idee om met Marvin samen te werken en een nieuwe onderneming te beginnen dat zich richt op het koken van gezonde maaltijden. Op die manier is Zovanhetland.com ontstaan.

Wat voor bedrijf is Zovanhetland.com?

Zovanhetland.com is een maaltijdservice die iedere week zorgt voor lekkere, verse en gezonde maaltijden. In onze professionele keuken bereiden we elke dag vers de bestelde maaltijden. We werken daarbij met producten die wij direct van boeren uit de regio en lokale ondernemers betrekken. Ons doel is ervoor zorgen dat iedereen elke dag een gezonde maaltijd op tafel kan zetten voor een betaalbare prijs.
Onze maaltijden kunnen een dag van te voren besteld worden en er is elke week keuze uit verschillende gerechten. De maaltijden worden gekoeld geleverd en bij elk gerecht wordt een instructie meegeleverd voor het opwarmen zodat de smaak en kwaliteit gewaarborgd blijven. Een dag bewaren in de koelkast kan natuurlijk ook, dus maak zeker gebruik van de 2 gerechten aanbieding. We bezorgen de maaltijden gratis in Zoetermeer en omstreken, binnen een straal van ca. 15 kilometer.

Wat zijn je verwachtingen voor je bedrijf als de corona ellende afgelopen is?

We zijn nog maar net begonnen en het loopt al aardig goed. Als de corona ellende afgelopen is, verwachten wij succesvol met ons bedrijf door te kunnen gaan!

 

Tekst: Mariƫlle Mets

-advertenties-

-goede doel-