R2N2Akoestisch duo Road 2 Nowhere, Jako Kruidenier de gitarist en Olga Roeting zangeres, spelen twee keer per week live op Facebook verzoeknummers voor hun fans. Na een eerste online optreden bij de thuis editie van Gluren bij de Buren gaan de twee door met de optredens.


Zoetermeerders Jako en Olga zijn getrouwd en treden samen al zo’n 17 jaar op. Ze spelen vooral Rock en Blues nummers, maar laten zich in de verzoekjes graag uitdagen. Olga: “Mensen mogen alles aanvragen. Of we op het verzoek ingaan hangt af of wij er akoestisch iets mee kunnen natuurlijk. We merken dat wij op deze manier andere paden inslaan dat we gewend zijn en dat is wel zo leuk. We geven onszelf niet veel tijd om in te studeren en gaan live! Als het mis gaat gaat het mis en dat is helemaal niet erg.”
De reacties die de twee tot nu toe hebben gekregen zijn heel positief, mensen vinden het leuk om tijdens de quarantaine weer eens wat anders te doen te hebben.
Road 2 Nowhere gaat live op donderdag en maandag om 19:30. Op een avond spelen zij 4 songs, wat ongeveer 20 minuten duurt.

Mensen kunnen een lied aanvragen via de Facebookpagina van Road 2 Nowhere: https://www.facebook.com/road2nowhere2/

-advertenties-

-goede doel-