theo van de weteringIn onze stad gonst het van de creativiteit die aan het papier worden toevertrouwd. Poëzie komt van het Griekse ‘poiesis’ en betekent scheppen of vormen. In deze editie komt het gedicht uit de Zoetermeerse pen van  Theo van de Wetering.

adri smitsIn onze stad gonst het van de creativiteit die aan het papier worden toevertrouwd. Poëzie komt van het Griekse ‘poiesis’ en betekent scheppen of vormen. In deze editie komt het gedicht uit de Zoetermeerse pen van  Adri Smits.

image003 copyVoorzitter Annemiek de Vos van Jeu de Boulesclub Zoetermeer bracht persoonlijk een orchidee aan alle leden van de club. Een paar dagen lang reed Annemiek, samen met haar man Peter, de regio rond om alle bloemen te bezorgen.

IMG 0567Service monteur Leo Dolle van Kozijn Service Nederland werd op zijn laatste werkdag, woensdag 29 april, thuis verrast door al zijn collega’s. Samen met zijn partner gaat hij na tien jaar als service monteur, en een lange loopbaan hieraan voorafgaand, genieten van het welverdiende pensioen.

100e match online huiswerkbegeleiding piezo 1Lisa van Rijn werd even in het zonnetje gezet door wethouder onderwijs Jan Iedema. Lisa zit in groep 5 van IKC Da Vinci en volgt, net als alle andere kinderen in Nederland, nu al een paar weken thuisonderwijs.

tv bingo2De corona-crisis raakt ons allemaal. Gelukkig helpen Zoetermeerders elkaar een handje . Juist voor de mensen die thuisblijven en om die verbondenheid in de stad te houden, wordt woensdag 6 mei de Zoetermeerse tv bingo georganiseerd.

20200428 18697Voor Yvonne Broekmeulen, werkzaam bij de gemeente Zoetermeer (Afdeling Vrije Tijd, met o.a. Team Sport en Speelmeer), was dinsdag 28 april de laatste werkdag voor haar pensioen. Door de coronacrisis is een normaal afscheidsfeest nu niet mogelijk en Yvonne ging nietsvermoedend naar haar werk.

Collage FotorCoördinatoren van Humanitas Home-Start zijn op pad gegaan met 30 gevulde tasjes voor gezinnen in Zoetermeer en Pijnacker-Nootdorp. In die tasjes zaten diverse cadeautjes, zorgvuldig uitgezocht voor de verschillende leeftijden kinderen in de gezinnen.

IMG 6326Bewoners van seniorencomplex de Kreek beleefden een geweldig balkon concert tijdens een zon overgoten (K)Woningsdag. Piëzo en Paletwelzijn namen samen het initiatief om op deze dag iets te organiseren binnen de regels van het corona tijdperk.

Nationale Kinderherdenking 4 mei 2019 Madurodam low res 1Stichting Nationale Kinderherdenking 4 mei organiseert dit jaar het allergrootste eerbetoon van kinderen, als alternatief voor de reguliere, grootschalige herdenking bij Madurodam. Ieder kind kan deelnemen en zijn video insturen.

-advertenties-

-goede doel-