Met ons allen Vestia 0802 bewerktDe SP lanceerde eind januari een meldpunt voor huurders van woningcorporatie Vestia voor een zwartboek. In korte tijd kwamen al honderden verhalen binnen. Komende zaterdag, 7 maart, gaat SP Zoetermeer praten met bewoners van een appartementencomplex aan de Leopoldhove in Buytenwegh.


”Zaterdag gaan we in gesprek met mensen die hun klacht en verhaal kwijt willen. Ik ben dan weer van de partij. Ik praat graag met de mensen om zelf te horen en te ervaren wat er speelt”, zegt Jan Velner, voorzitter van de afdeling in Zoetermeer.
De verhalen die binnenkomen zijn schrijnend volgens de SP: er is sprake van enorm veel achterstallig onderhoud, wat leidt tot vocht- en schimmelproblemen, oude CV-ketels, lekkages, kapotte deuren en kozijnen en nog andere problemen. Vestia-Huurder Marga: “Ze luisteren niet naar klachten. Ze beloven van alles, maar komen afspraken niet na”.
Zaterdag 7 maart gaat de afdeling weer op pad van 12.00 tot 13.30, locatie: Leopoldhove in Buytenwegh. U kunt ook uw verhaal delen op: https://doemee.sp.nl/zwartboek-vestia

-advertenties-

-goede doel-