erf zilverster roos rosZoetermeer kent unieke architectuur waar de meeste mensen onwetend langslopen. Meer weten over welke architectuur Zoetermeer rijk is? In de serie ‘Het gebouw van de maand’ laat Architectuur Punt Zoetermeer verschillende bijzondere gebouwen zien. Deze maand: Erf Zilverster.

FB IMG 1578763884665Zoetermeerse zanger Johan Rensen heeft een nieuwe, heel persoonlijke, single uitgebracht. De song ‘Niemand kon mijn ogen lezen’ gaat over een heel moeilijke periode in zijn leven. Al zingend vertelt Johan hoe hij zijn leven weer oppakte en verslavingen overwon.

PGx FotoApotheker Angel Sellier van Alphega apotheek Middelwaard in Meerzicht is een van de 17 apotheken in Nederland die een speciale DNA test aanbiedt. Met de test kunnen medicijnen veel beter afgestemd worden op de patiënt. Zo kunnen bijwerkingen worden verminderd en is het medicijn effectiever.

paulusschoolLeerlingen, leerkrachten en ouders van de Paulusschool staakten donderdagmiddag gezamenlijk, onder het motto: ‘Zonder leerkrachten loopt alles in de soep’. Het laatste half uur van de schooldag werd gezamenlijk aandacht gevraagd voor het toenemende leerkrachtentekort.

beter dischtbij appPatiënten van het LangeLand Ziekenhuis kunnen vanaf nu op elk moment hun eigen arts of andere zorgverlener benaderen via een app, voor het stellen van korte, niet-spoedeisende vragen. De app is van BeterDichtbij en geeft patiënten de kans om snel en veilig contact te hebben met het ziekenhuis.

Young Music Talent 2020 inschrijving geopend2Zing je, speel je in een band of ensemble, ben je een singer-songwriter of bespeel je een instrument? Doe dan mee met Young Music Talent: dé muziekwedstrijd voor solisten en groepen t/m 21 jaar uit Zoetermeer.

Opening VenecoVenéco is de nieuwe aanwinst van het Dutch Innovation Park. Woensdag 29 januari opende Venéco haar Techhub in het gebouw van de Dutch Innovation Factory (DIF). Venéco levert al 25 jaar toekomstbestendige oplossingen op het gebied van IT.

petitieBewoners zijn een online petitie gestart om bezwaar te maken tegen de verhoogde parkeertarieven in het centrum van de stad. Sinds begin dit jaar heeft de gemeente Zoetermeer besloten om parkeren na 18:00 tot 23:00 uur betaald te maken tegen een tarief van €2,40 per uur.

WhatsApp Image 2020 01 30 at 08.36.11IKC Stella Nova in Driemanspolder houdt vandaag een speciale actie om aandacht te vragen voor de problemen bij het onderwijs. De leraren van de school staken niet, maar hebben een metershoog spandoek opgehangen bij school.

Foto letterfeestOp IKC de Waterlelie in Rokkeveen hebben alle leerlingen van groep 3 een letterdiploma ontvangen. Het was een speciale dag voor groep 3, vanaf de eerste schooldag tot nu hebben zij alle 34 letters van het letterbord geleerd.

-advertenties-

-goede doel-