In Zoetermeer is het mogelijk voor gezinnen met een laag inkomen om de Zoetermeerpas aan te vragen. Wat deze pas precies inhoudt en wat u ermee kunt zal in een serie artikelen aan het licht worden gebracht.

Vandaag bespreken we waardecheque 9 t/m 13 welke een grote vrije keuze in activiteiten bieden.

Wat kunt u met deze Voordeelcheque(s)? 

Zoetermeer Pas Logo

Met Voordeelcheque 9 t/m 13 is het mogelijk om op verschillende activiteiten 4 euro korting te krijgen. Bij de meeste activiteiten kun je zelf kiezen hoeveel cheques je in zet per keer.

Een keer met korting naar een voetbalwedstrijd van ADO Den Haag in het Kyocera Stadion? Op vertoon van uw Zoetermeerpas en tegen inlevering van de keuzecheque kunt u met korting naar de wedstrijden toe. Je kunt zelf bepalen hoeveel keuzecheques je inzet om je korting te bepalen.

 

U kunt echter ook bij Ayers Rock terecht voor een introductie les klimmen of introductie les boogschieten. Ayers Rock biedt Zoetermeerpashouders een vaste prijs van 15 euro maar hier kunnen de keuzecheques nog op gebruikt worden voor meer korting.

Tijdens de wat koudere dagen is een bezoek aan bioscoop Kinepolis ook mogelijk. Een vaste korting van 1,40 krijgt u sowieso en u kunt per voorstelling tot maximaal 1 extra keuzecheque inzetten om die 4 euro korting te krijgen. Let wel dat dit alleen geld op het bioscoopkaartje zelf en niet op eventuele toeslagen.

Meer op de hoogte zijn van het nieuws? Met de keuzecheques kunt u tot maximaal vijf keer korting krijgen op een krantenabonnement of de Kidsweek/7days. Voor het krantenabonnement geldt een minimum leeftijd van 18 jaar. Kidsweek en 7days zijn weekkranten voor kinderen van 7 t/m 12 jaar en middelbare scholieren. Beide zijn gevuld met informatie rondom lokale evenementen maar ook de laatste games, films en strips worden besproken.

Rondreizen door Zoetermeer wordt nog leuker wanneer u beseft dat u de keuzecheques ook kunt gebruiken om tegoed op uw OV-chipkaart te zetten. Dit kan tot maximaal vijf keer.

Er is dus een hoop wat u kunt doen met de keuzecheques maar u heeft er uiteraard maar vijf. Laat u goed informeren, kijk op alle relevante websites en zorg ervoor dat u altijd uw Zoetermeerpas, de keuzecheques en een geldig legitimatie bewijs bij u heeft.

Hoe verzilver ik deze waardecheque(s)?
Het inleveren van deze cheque gebeurt bij de kassa van het evenement. Op vertoon van uw Zoetermeerpas en bij inlevering van de cheque kunt u aanspraak maken op de aanbieding. Belangrijk is om altijd te zorgen dat u uw Zoetermeerpas, de waardecheques en een geldig identiteitsbewijs bij de hand heeft als u bij een organisatie langsgaat.

In het volgende artikel bespreken we de mogelijkheden en passieve kortingen die de Zoetermeerpas u biedt.

U vindt alle artikelen in deze serie hier: Zoetermeer voor minder

Geschreven door Tom Blok

-advertenties-

-goede doel-