128 CopyrightFOTOFLEX.NL 04062018De SP en de PvdA in Zoetermeer organiseren op vrijdag 29 juni samen het eerste ‘Rode Café’. ‘Hoe veilig is Zoetermeer?’ is het thema van de avond. Na het inhoudelijke deel van de avond gaan de remmen los en kan iedereen meedoen aan de eerste Politieke Pubquiz van Zoetermeer.

Diverse sprekers vertellen vanuit hun kennis en ervaring waar we nu eigenlijk staan in Zoetermeer op het gebied van veiligheid: Hoe veilig voelen we ons, wat gebeurt er eigenlijk allemaal in de stad, wat zijn de feiten, wat is fictie? Wat is het beleid, wat doet de gemeente om onze veiligheid te waarborgen?

Het wordt geen saai debat tussen politici op een podium, maar een informatieve en interactieve avond waar de bezoekers vragen kunnen stellen aan beleidsmakers, professionals, politici en ervaringsdeskundigen en ook met elkaar in discussie kunnen gaan.

Na het inhoudelijke gedeelte van de avond gaat het er heel anders aan toe. Dan barst de eerste Politieke Pubquiz van Zoetermeer los. Uiteraard niet alleen met vragen over politiek, maar over allerlei uiteenlopende onderwerpen. Dit alles gepresenteerd door twee verrassende (maar heel gezellige) quizmasters… Er zal een wisseltrofee en een klein prijsje zijn voor de winnaars, maar het gaat natuurlijk om de eeuwige roem en de joviale strijd tussen de teams. PvdA en SP hopen van deze Pubquiz (en het Rode Café) een leuke traditie te maken waarbij iedereen welkom is om mee te doen.

Locatie: 1892, Dorpsstraat 74-A, 2712 AM Zoetermeer
Aanvang: 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur)
Pubquiz: Deelname aan de pubquiz kost € 2,50 per persoon, het eerste drankje is gratis. Opgave liefst van te voren (per team) bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 Foto: Fotoflex

-advertenties-

-goede doel-