energiekWillie Lanting, eigenaresse van Energiek Massagepraktijk, maakte zelf via een workshop ontspanningsmassage kennis met het massagevak. Na diverse massageopleidingen en cursussen start zij deze maand in Meerzicht haar eigen massagepraktijk.

Willie Lanting: “Ik ontdekte dat zowel het geven als het ontvangen van een massage heel rustgevend is.  Mijn enthousiasme was gewekt! Het geeft mij veel voldoening om cliënten van hun stressklachten af te helpen. Het is natuurlijk fantastisch om na een behandeling van hen te horen dat ze zich weer helemaal ontspannen en energiek voelen.”

Willie geeft in haar eigen praktijkruimte naast lichaamsmassages puur ter ontspanning ook de wat steviger nek-, schouders- en rugmassage en sportmassage, waarbij de nadruk ligt op behandeling van gespannen spieren en spierknopen. Ook stoelmassage is mogelijk.

Wilt u ook ervaren hoe rustgevend en ontspannend een massage kan werken? U bent van harte welkom in de praktijk van Willie. Bel voor een afspraak 06-11.105.708 en profiteer van een kennismakingskorting van € 10,- op uw eerste behandeling bij Energiek.

Energiek Massagepraktijk, Waterland 15, 2716 AB Zoetermeer

 

-advertenties-

-goede doel-