Vanaf de tunnel aan de Europaweg tot aan de Langeberg in Meerzicht waren hele stukken wegdek spiegelglad geworden. Handhaving heeft dit spoor tot in Meerzicht gevolgd en ontdekte dat er gevaarlijk gladde stukken waren. De grote schoonmaak werd ingezet.

schoonmaak van olie op de weg

Zondagavond 23 april werd een 'glibberspoor' van olie ontdekt op de Europaweg. Deze werd gevolgd door team Handhaving en zij kwamen uit op de Langeberg in Meerzicht. Ook in zijstraatjes en zelfs doodlopende straatjes werd olie aangetroffen op het wegdek. Dit zou kunnen zijn veroorzaakt door een pakketbezorger, omdat zij in alle straten komen. Dit is echter niet bevestigd. 

Om de gladde stukken zorgvuldig schoon te maken, werd groot materiaal ingezet. Rond 22.45 uur waren de wegen weer schoon en goed begaanbaar. Het is niet duidelijk wie dit spoor heeft gemaakt en of de kosten van het opruimen op deze persoon te verhalen zijn. 

 

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-