Rotterdam , the Netherlands, June 27, 2009, Dutch Air Ambulance flying off. Air Ambulance flying off a wounded man to HospitalWoensdagmiddag is wielrenner zwaargewond geraakt op de Hoogeveenseweg, na een botsing met andere wielrenners. Hulpdiensten waaronder de traumahelikopter werden opgeroepen.

Hulpdiensten waaronder ambulance, politie en de traumahelikopter werden omstreeks 14:00 gealarmeerd over een botsing tussen wielrenners. De wielrenners waren met elkaar in botsing gekomen op de Hoogeveenseweg, een fietspad door het Westerpark. Bij aankomst bleek één wielrenner gewond geraakt te zijn bij de botsing. De traumahelikopter kon bij een dicht gelegen grasveld landen zodat de arts uit de helikopter snel ter plaatse kon zijn. Meerdere personen zijn door ambulancepersoneel en het Mobiel Medisch Traumateam onderzocht. De gewonde wielrenner is door een ambulance met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

De oorzaak van het ongeval is niet bekend en wordt verder onderzocht.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-