politielogo op auto 1De politie zoekt naar getuigen van een brute straatroof op de Asperenstraat in de wijk Oosterheem. De roof vond plaats op maandag 20 juni, rond 04:00 uur in de ochtend. Het slachtoffer raakte gewond bij de overval en werd beroofd van onder andere kledingstukken.


Er is dusdanig veel geweld gebruikt dat het slachtoffer zich onder doktersbehandeling heeft moeten laten stellen in het ziekenhuis.
Het slachtoffer zou vanaf de Zegwaartseweg naar de Asperenstraat gelopen zijn. Op de Asperenstraat, tussen de Driebruggenstraat en de Delfshavenstraat, werd hij vervolgens belaagd door twee personen op een scooter. Het slachtoffer is meerdere malen geslagen toen hij op de grond lag en is vervolgens beroofd van onder andere kledingstukken en zijn telefoon. Na de straatroof zijn de twee verdachten gevlucht via een doorsteek richting de Den Bommelstraat.

De politie verzoekt getuigen om zich te melden. Daarnaast roepen zij bewoners op om eventuele camerabeelden te bekijken en zich te melden wanneer deze een bijdrage kunnen leveren voor het onderzoek.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-