politie uniform 6Een beschonken fietser veroorzaakte ongeval in de Newtonstraat. Hij reed met zijn fiets tegen een andere fietser aan. Deze fietser werd door de ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. De fietser die met teveel alcohol op was gaan rijden is aangehouden.

Rond 13.00 uur op donderdag 5 mei kwamen  twee fietsers met elkaar in botsing op de Newtonstraat. Meteen werd er naast politie en ambulance ook de traumahelikopter opgeroepen. Bij aankomst van de ambulance was duidelijk dat het MMT niet nodig was en de heli vloog terug naar de basis in Rotterdam.

Het slachtoffer van dit ongeval is op een vacu├╝mmatras gelegd. Dit omdat er een vermoeden was van nek- of rugletsel. Daarnaar is hij zonder spoed naar het ziekenhuis overgebracht voor nader onderzoek.

De ander fietser moest een blaastest doen en bleek onder invloed te zijn van alcohol. Hierop is de man aangehouden en meegenomen naar het bureau.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-