vrouw die leuntDe 22-jarige Fabiënne Geers is sinds 11 januari vermist. De vrouw is moeder van twee kinderen. De politie is op zoek naar informatie. De moeder van Fabiënne is bang dat haar grootste nachtmerrie werkelijkheid wordt.

Fabiënne is vertrokken vanuit haar woning aan de La Gardestraat in Palenstein en sinds dinsdag 11 januari daar niet meer gezien. Volgens haar moeder, Petra Prophitius, die een interview gaf in nieuwsblad 'De Gelderlander', heeft de politie een huiszoeking gedaan en daarna de woning verzegeld. Petra geeft ook aan dat Fabiënne een turbulente jeugd heeft gehad met loverboys en verdovende middelen. Zij is moeder van twee jonge kinderen. Omdat nu elk spoor ontbreekt van Fabiënne heeft de politie oproepen geplaatst om haar te vinden.

Dit keer is het anders

Volgens Petra is Fabiënne vroeger ook wel eens weggelopen, maar toen had ze altijd nog contact met iemand in de familie of met vrienden. Dit keer is dat niet zo en ontbreek elk spoor. Zij heeft de afgelopen week niets op haar social media gepost. Dit zou, volgens haar moeder, niets voor Fabiënne zijn. De laatste keer dat ze in Zoetermeer zou zijn gezien, was op de vrijdag voor haar vermissing. Op een bewakingscamera van een winkel zou ze te zien zijn. Vrienden zeggen dat Fabiënne zaterdag 8 februari naar Alphen aan de Rijn zou gaan met het openbaar vervoer. Haar moeder woont daar. Zij is echter nooit aangekomen. 

Signalement van Fabiënne Geers

Zij is 22 jaar, 1,62 lang en heeft blond geverfd haar. Zij heeft een spleetje tussen haar voortanden en heeft blauwe ogen. Zij draagt een zwarte jas (heup model) en een zwarte tas met gouden hengsel en gouden opdruk. Zij verplaatst zich waarschijnlijk met het openbaar vervoer. 

Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.

 

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

 

-advertenties-

-goede doel-