le zh langeland 6Een passagier van een taxi was niet van plan om de rekening te betalen. Hij stapte in de vroege ochtend van donderdag 13 januari uit en verstopte zich in een kantoor van het LangeLand ziekenhuis. Maar agenten waren ook niet van plan om dit te laten gebeuren en gingen zoeken.

Het bedrag van de taxirit zou komen op ongeveer 400 euro. De passagier stapte om 02,30 uur uit en ging snel het ziekenhuis binnen. Daar hoopte hij zich een tijdje schuil te houden om de rekening te ontlopen. De taxichauffeur en de politie waren echter niet van plan om deze rekening kwijt te schelden. De agenten zijn naar binnen gegaan en hebben grondig gezocht naar de wanbetaler.

Uiteindelijk is de 'verstopper' teruggevonden in een kantoor van het ziekenhuis. De man kreeg een gratis ritje naar het politiebureau en kwam uiteindelijk vrij met verschillende boetes. Of de rekening van de taxi is betaald is niet naar buiten gebracht. 

Op de site Taxi-berekenen, hebben we uitgerekend dat een taxirit van 400,- euro, een afstand is van ongeveerd 160 km. Ter vergelijk, een rit van Deventer naar Zoetermeer is 138 km. 

Bron: 112Zoetermeer

-advertenties-

-goede doel-