Een kapperszaak aan de Pilatusdam in Dorp is tijdens de nieuwjaarsnacht vermoedelijk in brand gestoken. De melding van de brand kwam bij de hulpdiensten binnen rond 04.30 uur. Verschillende omwonenden zijn door ambulancepersoneel onderzocht.

De brand was volgens ooggetuigen hevig, zo zouden de vlammen uit het pand zijn gekomen toen de brandweer aan kwam. De pui is door de hitte ontzet. De politie maakte al snel een plaats delict van het pand en de omgeving en ging op zoek naar sporen van brandstichting. Omliggende panden hadden last van de rook en zijn geventileerd door de brandweer.

De ambulance controleerde verschillende bewoners, maar geen van hen hoefde vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

Getuigen en camerabeelden gezocht


De districtsrecherche zoekt getuigen die iets hebben gezien of gehoord van deze (mogelijke) brandstichting. Of getuigen die iets weten over een eventueel motief. Heeft u informatie, neem dan contact op via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Ook komt de recherche graag in het bezit van camerabeelden waarop verdachte personen te zien zijn. Hebt u een beveiligingscamera hangen in die omgeving? Dan ontvangt de politie die graag.

-advertenties-

-goede doel-