auto in de nachtBij een controle aan de Nederlandlaan in het stadscentrum, werd de bestuurder van een Lamborghini aan de kant gezet. De bestuurder van deze kostbare auto vertelde de politie dat deze auto gehuurd was. Al snel bleek er iets niet te kloppen.

De bestuurder werd zaterdagochtend 23 oktober rond 05.30 uur aan de kant gezet. De agenten vroegen om de papieren. Het verhaal was dat de bestuurder de auto via een verhuurbedrijf had gehuurd. De bestuurder had echter geen huurcontract bij zich, deze zou nog thuis liggen. De agent vroeg daarop bij welk bedrijf de auto was gehuurd. Hierop moest de bestuurder toegeven dat hij de naam van de verhuurder ook niet wist. 

Door dit opvallend verhaal heeft de politie de auto voor onderzoek meegenomen. De kans is aanwezig dat de auto van diefstal afkomstig is, of dat deze is aangeschaft met crimineel geld. Een Lamborghini komt in Nederland vanaf 3 ton.

 

Bron: Politie Zoetermeer

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-