brandweer gev stoffenBij graafwerkzaamheden aan de Parkdreef is Seghwaert is de gasaansluiting van een woning geraakt. De straat is afgezet en vier woningen moesten ontruimd worden. Stedin heeft de lekkage verholpen.

Donderdagochtend 21 oktober rond 11.30 werd er gemeld dat er in de Parkdreef gas ontsnapte na graafwerkzaamheden. Volgens Steding is dit de vierde keer in korte tijd dat er iets mis gaat tijdens de graafwerkzaamheden. In dit geval oordeelde de brandweer dat er gevaar zou kunnen zijn voor omwonenden en besloot vier woningen te ontruimen. Bij twee van de vier woningen was er niemand thuis, van de andere twee zijn de bewoners uit hun huis gegaan. 

Nadat de brandweer het gas had afgesloten en Stedin de lekkage verholpen had, konden de bewoners weer terug naar huis. In de meeste gevallen zijn de kosten die met deze lekkage te maken hebben, voor de maatschappij die de graafwerkzaamheden verricht.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-