traumaheli 5Hulpdiensten zijn vanmiddag met spoed opgeroepen voor een eenzijdig ongeval in de tunnelbak aan de Europaweg. De bestuurster van de personenauto werd bij het ongeval uit het voertuig geslingerd en raakte zwaargewond.

De hulpdiensten ontvingen de melding van het ongeval om 13:10. Bij aankomst lag het voertuig op zijn zijkant tegen de tunnelwand. Er werd op dat moment al hulp verleend door omstanders en ambulancepersoneel die toevalligerwijs in de buurt waren.


Bij het ongeval werd de hulp ingeschakeld van de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team, die in de buurt van tankstation Knorrestein langs de A12 opgevangen werden. Het MMT- team heeft het ambulanceteam geassisteerd bij de hulpverlening waarna de automobiliste met spoed naar het ziekenhuis werd gebracht.

De automobiliste is naar alle waarschijnlijkheid tegen de middengeleider van de tunnelbak gebotst. Daarna schoof de auto op zijn zijkant door naar de tunnelwand. De weg lag vol met brokstukken van het voertuig, dat zwaar gehavend is.

De tunnelbak werd direct aan beide zijden afgesloten voor het verkeer, handhaving leidde het verkeer richting centrum om. Een speciale eenheid van de politie doet verder onderzoek naar het ongeval. De tunnelbak bleef daarvoor aan beide zijden dicht.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-