scoot in sloot2scoot in slootIn Rokkeveen gleed zaterdagochtend een scootmobiel uit in het drassige gras van het Floriadepark en raakte te water. De bestuurder van de scootmobiel raakte ook te water, net als zijn hond. Zij konden beide gelukkig op eigen kracht weer op de kant klimmen.


Het ongeluk gebeurde in het Floriadepark, vlakbij het speeltuintje. Omdat het de laatste dagen veel geregend heeft, is de grond rond de sloot erg drassig. De bestuurder van de scootmobiel reed langs de sloot om zijn honden uit te laten, toen één van de honden plots een harde ruk aan de lijn gaf. Toen de scootmobiel eenmaal begon te glijden was er geen houden meer aan. Het voertuig, de bestuurder én de hond belandden in de sloot. De bestuurder hielp eerst zijn hond op de kant te klimmen en kon toen zelf uit het water klimmen. De andere hond stond geschrokken aan de kant te kijken, maar bleef droog.


Omstanders hebben de scootmobiel op de kant getrokken, een monteur zal hier later naar moeten kijken. De bestuurder was flink geschrokken en moest langs de eerste hulp om zich na te laten kijken.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-