traumaheli 5Een bezorgscooter van een maaltijdbezorgdienst kwam donderdagmiddag hard in botsing met een auto op de kruising van de Amerikaweg met de Buytenparklaan. De bezorger raakte hierbij zwaar gewond, de auto die hem aanreed is doorgereden.


Rond half twee kregen de hulpdiensten de eerste meldingen van het ongeval en werd ook de traumahelikopter opgeroepen. De traumaheli landde in de directe omgeving zodat de arts uit de helikopter snel het slachtoffer kon behandelen. Het slachtoffer is daarna met spoed en onder motorbegeleiding vervoerd naar het ziekenhuis.
De bestuurder van de auto heeft het vervolg van het ongeluk niet afgewacht, maar reed door met achterlating van onder andere de wieldoppen van de auto. Het lijkt te gaan om een wieldop van een Opel.Iets gezien?

De politie komt graag in contact met mensen die rond half twee een auto, met mogelijk aanrijdingsschade hebben zien rijden rond de Amerikaweg en Buytenparklaan. 

Bent u getuige geweest van dit voorval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Zoetermeer, via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

 

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

Foto's: Roy  Wolters, Wolters Producties

-advertenties-

-goede doel-