politie uniform 2De politie trof woensdag 15 september een zwaargewonde 47-jarige man aan op het fietspad van het Buitenom in het Stadshart. De man overleed een dag later in het ziekenhuis. De politie is op zoek naar getuigen.

Het slachtoffer werd rond 13.30 uur op het fietspad van het Buitenom bij het tunneltje van het Godfried Bomanspad aangetroffen. Hulpdiensten startten direct eerste hulp en met spoed werd het slachtoffer naar het ziekenhuis vervoerd. Op donderdagavond 16 september is het 47-jarige slachtoffer uit Zoetermeer in het ziekenhuis overleden.

 

Onderzoek

Op dit moment is nog niet helemaal duidelijk wat er exact is gebeurd. Agenten hebben toen zij het slachtoffer vonden weliswaar met een aantal omstanders gesproken, maar niet met iedereen.

De politie komt dan ook graag met mensen in contact die het slachtoffer hebben gezien voordat hij op het fietspad werd gevonden. Ook komt het onderzoeksteam graag in contact met mensen die tijdens de hulpverlening in de omgeving waren of mogelijk informatie hebben die kan helpen bij het onderzoek.

Heeft u informatie? Bel dan met 0800-6070. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

-advertenties-

-goede doel-