arrestant met politie agentenEen Oost-Europese man van 29 jaar wilde er vandoor gaan met een fiets die hij stal in het Stadshart. Dit werd gezien door de eigenaresse van de fiets, die meteen de politie belde. Met verschillende eenheden werd een klopjacht ingezet en met succes.

De vrouw zag hoe de dief met haar fiets weg reed en kon de politie een hele duidelijke beschrijving geven van zowel haar fiets als de dader. De politie kwam in actie met verschillende auto's en politiebikers. Ook werden meteen verschillende wijkagenten gealarmeerd. De omgeving werd afgezocht en al snel werd de dief gezien op de Delftsewallen. De man had al snel door dat het mis was, maar er was geen ontkomen meer aan. Hij werd op de Nassaulaan aangehouden, maar niet zonder slag of stoot.

 

Verzet bij aanhouding

De fietsendief werd tegen een geparkeerde auto aangezet om handboeien om te doen, maar de man bleef proberen hier onderuit te komen. Uiteindelijk kregen de twee agenten die hem in de boeien wilde slaan, hulp van twee collega's. Met behulp van pepperspray konden de boeien uiteindelijk omgedaan worden. Waarna de man meegenomen werd naar het bureau.
Het blijkt te gaan om een man zonder vaste woon- of verblijfplaats. 

Bron foto: Politie Zoetermeer

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-