handhaver bij een schoolHandhaving Zoetermeer krijgt veel meldingen van parkeeroverlast bij het brengen en halen van kinderen bij de Zoetermeerse basisscholen. Hierop is besloten dat de handhavers zo veel mogelijk aanwezig zijn bij de scholen op de drukke momenten.

Op de stoep geparkeerde auto's, dubbel neergezette voertuigen of zelfs parkeren in een krappe bocht is iets waar veel mensen zich aan ergeren. Dit soort situaties bij de basisscholen wekt niet alleen de irritatie van omwonenden en ouders die hun kind naar school brengen, maar kan ook gevaarlijke situaties geven. Voor lopende en fietsende kinderen wordt de verkeerssituatie onoverzichtelijk. 

Handhaving Zoetermeer laten weten de komende tijd bij alle scholen te gaan controleren, maar geven ook meteen aan niet elke dag op elke school aanwezig te kunnen zijn. Zij zullen hun aandacht zo goed mogelijk verdelen over de 49 basisscholen in de stad. Of ze ook extra gaan controleren bij het middelbaar onderwijs hebben ze niet naar buiten gebracht.

Parkeeroverlast melden kan op de MijnGemeente app.

 

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

Foto: Handhaving Facebook

 

-advertenties-

-goede doel-