grijze man met armen over elkaarDe vermiste Piet Bruin is terecht. De 76-jarige man die op dinsdag 24 augustus met zijn E-bike vertrok uit Seghwaert is gevonden na een tip van een oplettende voorbijganger. De man is dementerend en de politie vond de situatie urgent. Vele Zoetermeerders is gevraagd om naar hem uit te kijken.

Op alle sociale media kanalen werd aandacht gevraagd voor de verdwijning van Piet, die met zijn elektrische fiets een behoorlijke afstand zou kunnen afleggen. De vermissing werd eerst door Burgernet onder de aandacht gebracht en daarna in de lokale media. Gisteren werd er met een politiehelikopter tevergeefs gezocht in De Nieuwe Driemanspolder. Vandaag verschenen er ook oproepen in de media rond Zoetermeer. 

Omroep West meldt dat ook het Veteranen search team, een speciale groep vrijwilligers met een militaire achtergrond, meegedaan heeft aan de zoektocht. Ook vroeg de politie aan iedereen die een bewakingscamera heeft, deze beelden na te kijken, in de hoop zo meer informatie te kunnen krijgen over waar Piet zich zou kunnen bevinden. Uiteindelijk is er een tip binnengekomen die heeft geleid tot het terugvinden van de vermiste man.

Piet is voor de zekerheid overgebracht naar het ziekenhuis voor een medische check. 

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-