drugsvangstAgenten van het basisteam Zoetermeer hebben maandagavond 23 augustus na een vechtpartij op de Meerzichtlaan een verdachte aangehouden met een aanzienlijke hoeveelheid geld en drugs. De politie is nog op zoek naar getuigen van de vechtpartij.


Agenten gingen na een melding van een vechtpartij naar de Meerzichtlaan. Toen de groep personen daar de politie zag aankomen, verspreidden ze zich snel. Op het Vrouwenhuiswaard werd een man aangetroffen die onder het bloed zat. Hij werd hierop door een ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. Andere agenten kregen zicht op een verdachte op het Ameland. Toen zij deze man wilden aanspreken bleek dat hij nog snel een tas probeerde te verstoppen. Al snel werd duidelijk waarom de man dit deed. In deze tas bleek een behoorlijke hoeveelheid geld en drugs te zitten. De man is hierop direct aangehouden vanwege de inhoud van de tas en zijn betrokkenheid bij de vechtpartij.
In de tas bleken onder meer 250 zakjes hasj en wiet te zitten, 150 gram cocaïne en ruim 17.000 euro. Later op de avond is er bij een doorzoeking in de woning van de man nog een hoeveelheid drugs aangetroffen.


De verdachte wordt vastgehouden op het politiebureau en wordt voorgeleid bij de rechter-commissaris.
De politie verzoekt getuigen van de vechtpartij zich te melden bij de districtsrecherche Zoetermeer- Leidschendam/ Voorburg via 0900-8844

Foto: Facebook politie Zoetermeer

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-