Een controle van een auto op vrijdagavond 13 augustus op de Coornherthove heeft geleid tot de aanhouding van twee 19-jarige Zoetermeerders. In de auto en in een woning werden verdovende middelen aangetroffen en bij een van de twee mannen vonden agenten een vuurwapen in zijn broeksband.

politiewagen upcloseRond vijf voor half zes in de middag zagen agenten op het Monnikenbos een auto staan. De bestuurder van deze auto was in gesprek met een scooterrijder. Op het moment dat de bestuurder van de auto de agenten zag ging deze er vandoor. De personenauto maakte hierbij diverse verkeersovertredingen.

Op de Coornherthove werd de auto door agenten staande gehouden en na controle bleek de bestuurder onder invloed te zijn van verdovende middelen. In de auto werden verdovende middelen, contant geld en een ploertendoder aangetroffen. De agenten troffen bij de bijrijder in zijn broeksband een vuurwapen en een aantal patronen aan en in de woning van de bijrijder werden verdovende middelen gevonden. De twee verdachten zitten op dit moment vast en worden gehoord.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-