MGL1182De politie heeft drie  meldingen van mishandeling binnen gekregen op 17 mei. Twee incidenten vonden plaats in Zoetermeer, op RandstadRail  halte Seghwaert en Petuniatuin. Het signalement van de dader van beide incidenten komt overheen. Politie zoekt naast de dader ook een slachtoffer.

Een getuige deed een melding bij de politie dat er een jongen van ongeveer 13 jaar was mishandeld door een man. Deze jongen zou een muziekje aan het luisteren zijn en opeens uit het niets een vuistslag in zijn gezicht hebben gekregen. Dit alles zou zijn gebeurd rond 13.30 uur onder aan de trap bij de RandstadRail halte. De mishandelde jongen heeft zich niet bij de politie gemeld, maar de politie zou graag met hem in gesprek gaan.

Aan het einde van de middag kreeg de politie opnieuw een melding van mishandeling. Dit incident vond plaats in de RandstadRail, rond de klok van 16:50 bij de halte Seghwaert, de RandstadRail stond op dat moment stil. Deze aangever meldde zich wel bij de politie, waarna een aangifte is opgenomen.

Korte tijd later, rond 16.50 uur, kreeg de politie in Den Haag een melding van een beroving in de RandstadRail tussen station Voorweg Laag en station Leidschenveen. Ook dit signalement kwam weer geheel overeen met het signalement van de mishandelingen die hadden plaatsgevonden in Zoetermeer. Het signalement van de man is:

- Donkergetinte man
- Ongeveer 175 centimeter lang
- Blauw mondkapje
- Grijze muts
- Donkere jas
- Grijze broek

Later in de avond trof de politie een man aan  op de Parkdreef, welke geheel aan het signalement voldeed. Deze man is dan ook direct aangehouden en zit momenteel vast op het politiebureau.

De politie is nog op zoek naar de 13-jarige jongen, en verzoekt hem contact op te nemen. Je kan contact opnemen met het VVC Zoetermeer via 0900-8844. Ook getuigen van deze beroving en/of mishandelingen word gevraagd om  contact op te nemen met bovenstaand nummer.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-