politie auto sirene 1 copyDe politie laat weten dat zij een bestuurder hebben aangehouden die op de Nederlandlaan een kind heeft aangereden. Dit ongeval gebeurde zondagavond 9 mei, waarbij de bestuurder van 24 jaar een schorsing op zijn rijbewijs bleek te hebben.

Meerdere getuigen zagen zondagavond dat een bestuurder een kind aanreed. Na een melding via 112 besloot de centrale ook meteen de traumahelikopter naar Zoetermeer te sturen.

Bij aankomst van de hulpdiensten bleek het kindje gewond, maar wel aanspreekbaar. Hierop werd de helikopter geannuleerd. Terwijl het kind vervoerd werd naar het ziekenhuis voor controle, sprak de politie verschillende getuigen van het ongeval. Agenten herkenden de bestuurder. Hij was eerder met de politie in aanraking geweest en heeft een schorsing op zijn rijbewijs. Hij bleek positief te testen op drugs en werd aangehouden. Het rijden tijdens een schorsing op je rijbewijs is strafbaar. Wat de strafmaat zal zijn, zal de rechter binnenkort bepalen.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-