politiewagen upcloseEen eenzijdig ongeval op de A12 heeft voor flinke schade gezorgd. Niet alleen het voertuig raakte zwaar gehavend, een naast de weg staand verkeersbord werd gedeeltelijk uit de grond gereden.

Het ongeval vond plaats op zaterdagavond 3 april rond kwart voor tien, vlak bij de afslag Zoetermeer. De opgeroepen hulpdiensten troffen het zwaar gehavende voertuig en drie inzittenden aan. De  auto was voornamelijk aan de voor en rechterzijkant zwaar beschadigd. Op de plaats van het ongeval was er ook een naast de weg staand verkeersbord gedeeltelijk uit de grond gereden. De bestuurder kon het bord raken omdat daar geen vangrail langs de A12 is. Het voertuig kwam dwars op de vluchtstrook te staan. Eén rijstrook is afgesloten geweest.

Alle personen zijn nagekeken door ambulancepersoneel, vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig. De bestuurder van de auto is door de politie aangehouden, de reden voor de aanhouding is nog niet bekend.

update:Bij de bestuurder is een alcohol- en drugstest afgenomen. De laatste testte postief op THC. De bestuurder is aangehouden ter zake rijden onder invloed.
Ook lagen er in de auto ballonnen en lag er in het slootje naast het ongeval een tank waar vermoedelijk lachgas in zat, alle inzittenden ontkenden dat zij iets met die fles te maken hadden.

4AD07C58 DE9A 4A21 A960 A2FBA6D765E2

-advertenties-

-goede doel-