ongeval azieweg 1Een zwaar auto-ongeluk op de kruising Europaweg en Aziëweg zorgde woensdagavond 24 februari voor veel ravage. Twee inzittenden raakten gewond en zijn met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De auto was op de paal van het verkeerslicht geklapt en nog een meter of 10 doorgeschoven.

Het ongeval vond plaats omstreeks 21:20, toevallig stond er op het moment van het ongeval op de andere rijstrook een politievoertuig te wachten bij het stoplicht. De agenten konden zodoende meteen eerste hulp verlenen. Al snel werd de traumahelikopter opgeroepen om assistentie te verlenen. De brandweer heeft meerdere personen uit het zwaar gehavende voertuig bevrijd, door een deur open te knippen.

 ongeval azieweg 2  ongeval azieweg 3

 

Twee inzittenden van de auto zijn door ambulancemedewerkers onderzocht en onder begeleiding van de trauma-arts uit de helikopter met spoed in ambulances, naar het ziekenhuis vervoerd. In de berm naast de weg is een lachgasfles aangetroffen. Of deze toebehoorde aan de slachtoffers of dat lachgas gebruik de oorzaak is van het ongeval wordt onderzocht.

Foto's: Ben Boukes

-advertenties-

-goede doel-