Agenten hebben zaterdagavond 21 november een zoekactie op touw gezet nadat zij een verlaten auto aantroffen. De auto was vol op een pilaar gereden op de Luxemburglaan, onder het Stadshart.

politie auto sirene 1De eerste 112 melding kwam binnen om 17.50 uur. Er zou een bestuurder bekneld zitten in zijn auto, nadat hij op een pilaar was gebotst op de Luxemburglaan. Dit is de doorgaande weg onder het Stadshart. 

Bij aankomst van de hulpdiensten, bleek al snel dat er geen sprake was van een beknelling, maar dat er een ander probleem was ontstaan, namelijk dat de bestuurder de plaats van het ongeval had verlaten. De brandweer en ambulance konden onverrichter zaken retour, terwijl de politie een zoekactie opzette. 

Uiteindelijk is de bestuurder gevonden en werd overgebracht naar het bureau. Hoe dit eenzijdig ongeval kon plaatsvinden is niet duidelijk. Wel is het een feit dat de weg daar minder goed verlicht is en er behoorlijke bochten in de weg zitten. Of de bestuurder te hard heeft gereden is door de politie niet naar buiten gebracht. 

-advertenties-

-goede doel-