politielogo op auto 4Bij een woning aan het Sumatra in Oosterheem is maandagavond 21 september rond middernacht brand gesticht door een molotovcoctail tegen de woning te gooien. De schade bleef beperkt aan de buitenzijde van de woning, niemand raakte gewond. De districtsrecherche zoekt getuigen van de brandstichting.

De bewoners van de woning werden rond middernacht opgeschrikt door een klap waarna zij brand zagen bij de voordeur. Direct werden de hulpdiensten gebeld, toen agenten ter plaatse kwamen, bleek de brand al gedoofd. Vermoedelijk is er een molotovcoctail tegen de voordeur gegooid waarna de brand ontstond. De voordeur en gevel raakten door de brand beschadigd.


Getuigen gezocht

De recherche onderzoekt de zaak en komt graag in contact met mensen die iets gezien of gehoord hebben dat met deze brandstichting te maken kan hebben. Heeft u informatie die de recherche kan helpen in de zoektocht naar de verdachten? Neem dan contact op met de districtsrecherche in Zoetermeer via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.

-advertenties-

-goede doel-