timmermanshoveEen man probeerde maandag 13 juli tussen 18:15 uur en 18:30 uur op de Timmermanshove ter hoogte van de kruising met de Lennephove in Buytenwegh een slachtoffer te beroven. Het slachtoffer werd nadat hij zijn voertuig wilde openen plotseling van achteren beetgepakt.


Er ontstond een worsteling waarna de man weg rende in de richting van de AIVD.

De politie is op zoek naar getuigen van deze poging tot straatroof en heeft een signalement van de dader vrij gegeven. Gezocht wordt naar een blanke man van 24-26 jaar, 185-190 m. lang. De man was gekleed in een blauwe polo en beige/grijze kort broek en droeg een zwarte pet.

 

Contact opnemen met politie

U wordt verzocht om contact op te nemen met de politie als u een persoon of personen gezien heeft die zich mogelijk vreemd gedroegen en/of voldoen aan het signalement, een onbekend voertuig (auto's, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving, of andere informatie heeft voor de politie. Ook camerabeelden en foto's kunnen van belang zijn voor het onderzoek.

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met dit delict, neemt u dan direct contact op met de politie via 0900-8844. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

-advertenties-

-goede doel-