IMG_0121.JPGDe politie zoekt getuigen van een mishandeling en een schietincident op woensdagavond 1 juli op het Fonteinbos. Hierbij raakte een 17-jarige Zoetermeerder gewond. De politie is op zoek naar 3 jongens van 15 tot 17 jaar oud en heeft signalementen vrij gegeven van deze jongens.

Het slachtoffer liep woensdagavond 1 juli rond 20.30 uur samen met twee andere jongens op het basketbalveld bij het Fonteinbos in de wijk Meerzicht toen plotseling drie jongens op hen af kwamen rennen. De 17-jarige Zoetermeerder werd vervolgens met een kettingslot geslagen door één van de drie jongens. Na de mishandeling zijn door meerdere personen knallen gehoord. Voor zover bekend raakte niemand hierbij gewond. Later op de avond hield de politie in verband met de mishandeling een jongen aan. Deze is inmiddels weer vrijgelaten omdat hij niet langer verdachte is. Het slachtoffer, die voor zijn verwondingen naar het ziekenhuis moest, heeft aangifte gedaan van mishandeling.

 

Signalement verdachten

De drie jongens hebben een lichtgetinte huidskleur en zijn ongeveer 15 á 17 jaar oud, ze hebben een normaal postuur.


De eerste jongen die gezocht wordt, is ongeveer 1.65 meter lang, met bruin/zwart krullend haar en een zwart vlekje onder linkeroog (vermoedelijk een soort moedervlek). Hij was gekleed in een grijs vest met capuchon, een blauwe spijkerbroek en sportschoenen.

De tweede jongen is ongeveer 1.60 meter lang en heeft zwart gemillimeterd haar. Hij droeg een grijze hoodie met capuchon en een zwarte trainingsbroek.

De derde jongen is het kleinst van de drie, hij is ongeveer 1.55 meter lang en droeg een groene hoodie en grijze broek met strepen.

 

Getuigen gezocht

Was u getuige van de mishandeling in het Fonteinbos of heeft u meer informatie over de knallen die zijn gehoord? Neem dan contact op met de recherche via 0900-8844. Wilt u liever anoniem een melding doen? Neem dan contact op met M. 0800-7000.

Bekijk hier ons eerdere bericht over het incident: Schietincident-fonteinbos

-advertenties-

-goede doel-