IMG 0112Bij een schietincident aan het Fonteinbos in Meerzicht, is één slachtoffer gevallen. Rond 20.30 werden de hulpdiensten gebeld door getuigen van de schietpartij. Een traumahelikopter en een politieheli zijn ingezet. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis.

Op woensdagavond 1 juli heeft een schietincident plaatsgevonden aan het Fonteinbos in Meerzicht. Dit zou een gevolg zijn van een mishandeling. Rond 20.30 hoorden omwonenden dat er geschoten werd en zij belden de politie. Een traumahelikopter kwam naar Meerzicht voor medische ondersteuning. Later zocht een politiehelikopter naar de schutter.

 IMG 0121  IMG 0091
Veel politie op de been Traumaheli in meerzicht
20200701MvO Fonteinbos schietpartij001 20200701MvO Fonteinbos schietpartij015

 

Volgens de laatste berichten is het slachtoffer per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis zonder spoed. De traumaheli is kort daarna naar een melding buiten Zoetermeer gegaan. De politieheli is rond 21.15 gestopt met zoeken. De politie hield één persoon aan nabij het buurthuis, niet ver van het Fonteinbos. Volgens getuigen gaat het om een minderjarige van mogelijk 15 of 16 jaar. Dit is echter niet door de politie bevestigd.

De politie denkt dat er nog een tweede verdachte is. Hier heeft de politieheli naar gezocht. Een tweede aanhouding heeft nog niet plaats gevonden.

 

Foto's: Miroslav Buhac, Martin van Oostveen

-advertenties-

-goede doel-