politie uniform 7Via burgernet zoekt de politie naar getuigen van een straatroof op de Meerzichtlaan. Op donderdag 28 mei tussen 13:45 uur en 14:00 uur is op de rotonde Meerzichtlaan met Kerkenbos een man beroofd. Hierbij is geweld gebruikt.


Het slachtoffer had geld gepind in winkelcentrum Meerzicht en was onderweg naar huis. Op de rotonde hoorde hij een brommer die achter hem aankwam en voelde een klap op zijn hoofd. Hierdoor kwam hij ten val en verloor het bewustzijn. Toen hij weer bijkwam bleek dat zijn portemonnee was weggenomen.

Neemt u contact op met de politie als u een (of meerdere) personen heeft gezien die zich mogelijk vreemd gedroegen rond de Meerzichtlaan. Heeft u verdachte voertuigen (auto's, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving? Neem ook dan contact op met de politie. De politie is ook op zoek naar mensen die mogelijke camerabeelden of foto’s hebben van deze straatrood.

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze roof, neemt u dan direct contact op met de politie via 0900-8844. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn. Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

-advertenties-

-goede doel-