politie uniform 7De politie zoekt getuigen van een beroving op woensdagavond 13 mei in het Westerpark. Een 14-jarige jongen uit Zoetermeer werd hierbij beroofd door twee onbekende jongens. Onder bedreiging van een mes moest hij zijn telefoon afstaan, waarna de jongens er vandoor gingen.

Rond 20.30 uur waren de 14-jarige jongen en een vriendin in het Westerpark aan het sporten toen opeens twee jongens op een zwarte scooter (met rechtsvoor een beschadiging) op hen afkwamen vanuit de richting Wijnberg. Direct bedreigden zij de jongen met een mes en beroofden zij hem van zijn telefoon.
De verdachten vertrokken vervolgens op hun scooter in de richting van de schapenweide, naast de Natuurtuin. Sindsdien ontbreekt van hen ieder spoor. De 14-jarige jongen heeft aangifte gedaan van de beroving.

 

Signalement verdachten


Bestuurder scooter
Jongen van 16 à17 jaar oud met een slank postuur
Tussen de 1.80 en 1.85 meter lang
Blanke huidskleur
In het zwart gekleed

Bijrijder
Jongen van 16 à 17 jaar oud met een slank postuur
Tussen de 1.65 en 1.70 meter lang
Blanke huidskleur
In het zwart gekleed

Scooter
Het gaat hier om een zwarte scooter met rechtsvoor een beschadiging

 

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van dit voorval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Zoetermeer, via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

-advertenties-

-goede doel-