politie uniform 7De Zoetermeerse politie vraagt om hulp bij het onderzoeken van twee zaken in de stad. Een slechtziende man werd op oudjaarsdag belaagd met vuurwerk en op de Muzieklaan werd een automobilist afgelopen zondag gewelddadig.

Een slechtziende man werd op 31 december al dan niet opzettelijk belaagd met vuurwerk in het tunneltje tussen de Bomanshove en het Stadshart. Door een zeer luide knal in de tunnel is zijn gehoor blijvend beschadigd geraakt en onlangs deed hij daarom bij de politie aangifte van het incident. De slechtziende man kon geen signalement geven van de mogelijke daders en de politie hoopt dat er getuigen zijn geweest die hier meer over kunnen vertellen.

Gewelddadige automobilist

Verkeer moet een overstekende voetganger bij een zebrapad voor laten gaan. Zondag 16 februari rond 00:31 uur ging dit mis op de Muzieklaan in Buytenwegh. Een handgebaar van de voetganger naar een mannelijke automobilist leverde hem een paar flinke stompen op zijn neus op.
De politie komt graag in contact met deze automobilist om met hem in gesprek te gaan.

 

Heeft u informatie over één van deze twee zaken? Neem dan even contact op met de Zoetermeerse politie. Dit kan bij de wijkagenten, op het politiebureau of via 0900-8844.

-advertenties-

-goede doel-