Een bestuurder van een personenauto heeft een spoor van vernieling achtergelaten in Rokkeveen. De bestuurder reed lantarenpalen uit de grond, beschadigde een geparkeerde auto en reed door.

politie uniform 5Zaterdagavond 18 januari, rond 23.30 heeft een bestuurder een spooktocht gemaakt door de wijk Rokkeveen. De automobilist reed op de Spectrumsingel en ging de Wit-Geellaan op toen zijn auto uit de bocht vloog. Hierdoor raakte hij een lantarenpaal. De lichtmast werd uit de grond gereden en de bestuurder reed door. Daarna reed hij tegen een geparkeerde auto. En nog was de bestuurder niet van plan om te stoppen. 

Vlak bij de rotonde Moeder Teresasingel werd een tweede lantarenpaal uit de grond gereden. Ook nu besloot de bestuurder zijn weg te vervolgen. 

Getuigen hebben de politie gebeld en gaven aan dat het om een kleiner model personenauto zou gaan die alle schade heeft veroorzaakt. De auto zou groen van kleur zijn en inmiddels flinke schade hebben.

Door het omver rijden van de eerste lantarenpaal, was er op de Spectrumsingel een tijd lang geen straatverlichting. Een monteur heeft de stroomkabels die open lagen, veilig weten af te dekken.

 Zie ook de oproep van Samantha: oproep-groene-ford-gezocht

-advertenties-

-goede doel-