politie uniform 2Een Zoetermeerse vrouw (44) is vrijdagavond zwaargewond geraakt bij een mishandeling in haar huis. De vrouw was in haar woning aan de Van Aalstlaan in Palenstein, toen een onbekende man het huis binnendrong. De politie is op zoek naar getuigen.


Toen de man binnen was, werd het slachtoffer zwaar mishandeld. Daarna ging de man er vandoor. Agenten vonden de gewonde vrouw in haar huis. Hoe het nu met de vrouw gaat is niet bekendgemaakt.

De politie zoekt mensen die die avond, vrijdag 6 december rond 22.30 uur, iets hebben gezien. Het gaat om een blanke man met breed postuur tussen de 20 en 30 jaar oud, lengte 1.80 meter en zwart haar met opgeschoren zijkanten. Hij droeg een grijs trainingspak en zwarte schoenen.

Heeft u meer informatie?
De recherche doet onderzoek naar deze mishandeling en is op zoek naar mensen die iets hebben gezien of gehoord. Mogelijk weet u meer van deze mishandeling of heeft u de verdachte gezien of gesproken? De politie zou graag in contact komen als u meer informatie heeft over dit incident.

Neem contact op via 0900-8844 of bel anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

-advertenties-

-goede doel-