politie auto 11Een Haagse taxichauffeur is mishandeld en bedreigd door twee klanten. Hij werd met een vuurwapen bedreigd op de Rokkeveenseweg, dit gebeurde in de vroege ochtend van 5 december.Er zijn nog geen verdachten aangehouden.

De Hagenaar haalde twee klanten op bij Centraal station Den Haag. De passagiers gaven aan naar de Rokkeveenseweg te willen. Eenmaal aangekomen in Zoetermeer werd de chauffeur vastgepakt en geslagen in zijn gezicht. Met een vuurwapen op hem gericht, wilden de verdachten geld van hem afnemen. De taxichauffeur bedacht pijlsnel een list. Hij drukte op zijn claxon en bleef herrie maken met zijn toeter, totdat de twee mannen zijn auto uit vluchtten. Zij gingen er zonder buit vandoor. 

De taxichauffeur bleef gewond in zijn auto achter en belde 112. De chauffeur heeft aangifte gedaan van mishandeling en poging tot overval.

 

De beschrijving die de chauffeur kon geven:

Het slachtoffer kon van zijn belagers een summiere beschrijving geven. Het zou gaan om twee mannen die niet zo groot waren (ongeveer 1.65m). Beiden hebben een slank postuur. Een van hen is tussen de 20 en 25 jaar oud en heeft een getinte huidskleur. Beide mannen droegen zwarte kleding en een zwarte muts.

 

-advertenties-

-goede doel-