wapen2luchtdrukEen alarmerend bericht van een liggende man met vuurwapens op zijn buik, dit kreeg de politie. Deze melding kwam op zondag 3 november rond 8.40 binnen. De man bleek in de bosjes rond de Balijbrug te liggen met zijn wapens.

Voor de agenten was het meteen een hoge staat van paraatheid toen het bericht over deze gewapende man in de bosjes binnen kwam. De melder had een man met een geweer op zijn buik zien liggen en zag ook dat er meerdere wapens om de man heen lagen. De politie benaderde de man met de grootste voorzichtigheid en zagen dat hij inderdaad gewapend was. De agenten maakten zich kenbaar en gaven de man instructies om zijn wapen weg te leggen. De man gaf gehoor aan de oproep en liet zich zonder problemen aanhouden.

 

 

Het Team Explosieven Verkenning van de politie heeft daarna de wapens onderzocht. Het geweer die de man op zijn buik had liggen, blijkt een luchtdruk wapen te zijn. Daarnaast had hij een handvuurwapen dat een airsoft wapen (balletjes pistool) bleek te zijn. Ook had de man een vlindermes en munitie bij zich. De man is overgebracht naar bureau Wegstapelplein voor verhoor. 

 wapen1airsoft

Bron foto: Politie Zoetermeer

 

-advertenties-

-goede doel-