Een overvaller, geheel in het zwart gekleed heeft maandagavond 22 april een woning aan de Hildebrandhove in Buytenwegh overvallen. De man drong het huis binnen met een vuurwapen in de hand en vroeg naar de kluis.

Rond 21.00 uur op tweede paasdag belde een jonge man, geheel in het zwart gekleed, aan bij een woning aan de Hildebrandhove. Toen de bewoner open deed, bedreigde de overvaller de bewoner met een vuurwapen, drong het huis binnen en vroeg naar de kluis. Niet veel later is de man er met onbekende buit vandoor gegaan. Hij heeft het op een rennen gezet richting het binnenpark.

Onbevestigde berichten zeggen dat de overvaller in zijn vlucht ook nog een voorbijganger heeft bedreigd. De politie is meteen een zoekactie gestart, maar de dader was niet meer te achterhalen. De recherche is een onderzoek naar sporen gestart en is een buurtonderzoek begonnen.  

De politie zoekt getuigen en heeft een signalement vrijgegeven.

 

hildebrand2 hildebrand1
Overval was nabij 'De Sniep' Veel agenten ter plaatse

 

Signalement


Het gaat om een jonge man met een donkergetinte huidskleur. Hij was ten tijde van de overval geheel in het zwart gekleed. Hij heeft een gezet postuur en is rond de 1.75 meter lang. Hij sprak Nederlands met een accent.

Heeft u iets gezien of gehoord?
Bent u getuige geweest van deze woningoverval of heeft u maandagavond iets gezien of gehoord in de buurt van de Hildebrandhove in Zoetermeer? Neem dan contact met ons op via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. 

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-